Speedway Grand Prix 2017 Versenyzők rajtszámai.


Mint már megszokhattuk a Speedway Grand Prix mezőnye állandó rajtszámokkal indul ,és ez nem történik másképpen idén sem.Az idei év meglepetés embere lehet Emil Sayfutdinov aki a #89 rajtszámot fogja majd viselni.Mint tudjuk ez a kétszeres junior világbajnok,valamit kétszeres Európa bajnok születési éve .A  salavati születésű sportoló szabad-kártyával indul az idei bajnokságban,és sokak szerint a legnagyobb esélyesnek számít a világbajnoki cím megszerzéséhez.

A GP Challenge győztese Patryk Dudek a #692 rajtszámot fogja viselni,ugyanis ugyanis kedvenc száma a #69 már foglalt.Mint tudjuk ezt az ausztrál mikor Jason Doyle használja akit egyébként szintén a dobogóra várnak sokan.

A szlovák csillag az #54 számot választotta,míg a háromszoros világbajnok Nicki Pedersen a #12 mellszámmal fog majd harcba szállni. A világbajnoki főversenyzői mezőny többi tagja megtartják korábbi rajtszámaikat.Greg Hanocock a megszokott #45 számmal száll újra csatába,amit egyébként kedvenc versenyzőjének Bruce Penhall kétszeres világbajnok korábbi számát  viseli. Tai Woffinden marad a jól megszokott #108 ami egyébként Woffi születési hónapját,valamint napját jelzi.

A lengyel Bartosz Zmarzlik marad  #95,Chris Holder is megtartja a jól megszokott #23 ,Jason Doyle  a #69,Piotr Pawlicki #777,valamint Lindbäck is a születési évével ellátott #85-ös mezét.

Niels Kristian Iversen #88 száma is már évek óta jól a fejünkbe rögzült,de ugyan így lehetünk ezzel még Matej Zagar #55,valamint Fredrik Lindgren #66 könnyen megjegyezhető számaival.A lengyelek fiatal sztárjának tavaly nem jött ki a lépés,de Maciej Janowski #71 marad jól megszokott rajtszámánál.





2017 FIM Speedway Grand Prix mezőny

45 Greg Hancock (USA)
108 Tai Woffinden (Nagy-Britannia)
95 Bartosz Zmarzlik (Lengyelország)
23 Chris Holder (Ausztrália)
69 Jason Doyle (Ausztrália)
777 Piotr Pawlicki (Lengyelország)
85. Antonio Lindbäck (Svédország)
88 Niels-Kristian Iversen (Dánia)
55. Matej Zagar (Szlovénia)
71. Maciej Janowski (Lengyelország)
66 Fredrik Lindgren (Svédország)
12 Nicki Pedersen (Dánia)
692 Patryk Dudek (Lengyelország)
54 Martin Vaculik (Szlovákia)
89 Emil Sayfutdinov (Oroszország)

Tartalékok

25. Peter Kildemand (Dánia)
84 Martin Smolinski (Németország)
46 Max Fricke (Ausztrália)


speedwaygp.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi