News
Loading...

SGP - Iversen nem lesz ott Melbourneben


A dán Niels Kristian Iversen remélte,hogy az ausztrál nagydíjon részt tud majd venni,viszont ez nem fog megvalósulni. Nagyon remélte,hogy a záró fordulón részt tud majd venni,viszont ez sajnos nem kivitelezhető,és nem akar kockáztatni. Iversen mindent megpróbált azért tenni,hogy minél hamarabb felépüljön,de vállsérülése mégsem gyúgyul olyan gyorsan mint ahogy azt gondolta.

- Sajnos még mindig fájdalmat érzek a vállamban ha mozgatom,és így nincs értelme kiutazni Ausztráliába.Most viszont arra összpontosítok,hogy a 2018-as szezonban teljesen egészségesen tudjak kezdeni...

Emlékezzünk vissza Iversen egy nagyon komplikált vállsérülést szenvedett,emiatt kénytelen volt pár fordulót kihagyni.Ennek viszont az lett az eredménye,hogy nem tud ott lenni a legjobb nyolcban,így ő csak reménykedni tud abban,hogy a BSI kioszt neki majd egy szabadkártyát a 2018-as Grand Prix sorozatba. 

jv.dk
Megosztás Google Plus

About V.Laci

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!