Tomasz Gollob - Szükségem van egy kis időre,hogy megértsem mi történt


Az már biztos,hogy Tomasz Gollob november végén elhagyja a kórházat,és hazatér.Az orvosok egyetértenek abban,hogy a kórházi rehabilitáció befejeződött,és azt is megerősytették,hogy Gollob az exoskeleton segítségével már 40 métert tett meg.A további gyeroklatokat már otthonában fogja végezni.A sajnálatos baleset miatt Tomek házát teljesen átépítették egyébként,és akadálymentessé tették .

Gollob a sajtótájékoztatón bejelentette,hogy bizonyára majd meg fog többször jelenni a nyílvánosság előtt,viszont egyenlőre még szüksége van egy kis időre,hogy megértse mi is történt vele.

- Szükségem van egy kis időre,hogy megértsem mi is történt.A karrierem véget ért ,és minden megválltozott.Nem volt könnyű ezt feldolgozni! Sajnálom ami történt,mert nagyon reménykedtem abban,hogy egy érmet szerezhetek majd a Dakar Rally versenyen is. Nem zárom ki,hogy a varsói lengyel nagydíjon megjelenek majd vendégként,és talán megjelenek majd más salak stadiokokban is.Minden eddigi pénzt amit kerestem karrierem során azt most rehabilitációra fogom költeni.Szeretnék minél jobb formában lenni,amiért mindent megteszek.Gyerek koromban az volt az álmom,hogy a salakmotorozás egyéni világbajnoka legyek,és ez az álom teljesült . Most viszont azért küzdök,hogy lábra tudjak állni .

Gollobot nagyon inspirálja az ausztrál legenda Leigh Adams aki hasonló gerincsérülést szenvedett mint ő.Adams a mai napig keményen küzd az egészségéért sporttársához hasonlóan,és neki már a jobb lábában 85%-ban visszatér  az érzés.




Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi