Január 07-én indul az argentin bajnokság - külföldiek nélkül !


Ma kaptuk a hírt Argentínából,hogy az egyéni bajnokság január 07-én fog elkezdődni Bahía Blancaban.Viszont egy érdekes hírrel tudunk szolgálni,hogy külföldi motoros nem fog részt venni a 2018-as bajnokságban.Ez azt jelenti ,hogy a megszokott nemzetközi egyéni bajnokságból,egy nemzeti bajnokság fog majd létrejönni.

Összesen kilenc fordulóból fog állni a bajnoki címért kiírt küzdelemsorozat,amiből hat fordulót Bahía Blancaban fognak megrendezni.A maradék három fordulót Colonia Baronban,valamint  Carlos Casarest jelölték meg rendezőként. A bajnokság első fordulója január 07 Bahía Blanca,a másodikat a jelenlegi információk szerint január 13-án Carlos Casaresben fogják megrendezni.

A mezőnyben láthatják majd a helyi fanok Facundo Albint ,aki az egész nyári szezont Európában töltötte.Részt fog venni a brit ligában szereplő Coty Garcia is,valamint Jonathan Iturre is a bajnoki cím eldöntéséért. A jelenlegi információink szerint nem erősítette még meg részvételét a tavalyi szezon nagy visszatérőre Lisandro Husman,valamint Cristian Carrica sem.



Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi