Ismét Flat Track VB futam Debrecenben


Október elsején, szombaton ismét Flat Track világbajnoki döntőt rendeznek Debrecenben a Perényi Pál stadionban 15 órai kezdettel.
A viadalon 12 ország 30 motorosa méri össze felkészültségét a 16+2 futamból álló versenyen, futamonként 6, 7 vagy akár 12 versenyző küzd a pontokért. Hazánkat ifj. Adorján Zoltán (#47) és Miklosy Tamás (#49) képviseli ezen a rangos derbin.

Tavalyi cívisvárosi bemutatkozás nagyon jól sikerült, olyannyira meg volt elégedve a Nemzetközi Motoros Szövetség a debreceni flat track világbajnoki futamot minden idők legjobb rendezésének titulálták.

Az idei éveben 5 helyszínen rendeznek világbajnoki futamot, a sorozat a 4. helyszíne lesz a Gázvezeték utcai stadion.
A bajnokság július közepén kezdődött a németországi Diedebergen, ahol az olasz Matteo Boncinelli (#8, Gas Gas) bizonyult a legjobbnak. A dobogó középső fokára a spanyol Gerard Bailo (#17, KTM), a legalsó fokára a fiatal olasz Kevin Corradetti(#27, Zaeta) állhatott fel.
A következő megkérettetésre szeptember elején került sor a franciaországi Morizès-ben. Bailo (#17) ismét nem bírt Boncinelli-vel (#8), így megismétlődött a germán dobogó legfelső két foka. Melléjük a Husqvarnát terelgető, olasz Francesco Cecchini (#10) állhatott fel a pódiumra.
A harmadik döntőt múlt hétvégén, a csehországi Pardubicében rendezték meg. A 16 alapfutamot követően Boncinelli állt az első helyen (4 futamból csak egyszer talált legyőzőre), de a döntőben rajtott követően visszaesett, majd elesett végül a 11. helyen fejezte be a viadalt. A versenyt Daniele Moschini (#7, Zaeta) nyerte meg, megelőzve a hazai Ervín Krajčovič (#34, KTM) és #41-es Kawasaki nyergében versenyző franci Sébastien Jeanpierre-t.
A pardubicei betlit követően Boncinelli előnye 1 pontra zsugorodott Bailo-val szemben. Őt szintén egy ponttal lemaradva Moschini áll a képzeletbeli dobogón.

Az összetett állása négy fordulót követően:
1. M. Boncinelli (olasz) 60 pont
2. G. Bailo (spanyol) 59 p.
3. D. Moschini (olasz) 58 p.
4. M. Ohmori (japán) 50 p.
5. E.Krajcovic (cseh) 46 p.
6. E. Reverté (spanyol) 42 p.
7. S. Jeanpierre (francia) 36p.
8. A.Garin (spanyol) 33 p.
9. D. Tonelli (olasz) 31 p.

A VB éllovas olasz, Boncinelli a mai edzésen



INFORMÁCIÓK * JEGYÁRAK * PARKOLÁS * BELÉPTETÉS
📇 DÁTUMOK:
Verseny időpontja: 2022. október 1. 15:00
Kapunyitás: 2022. október 1. 13:00
Esőnap: 2022. október 2.

🎫 BELÉPŐJEGYEK:
VIP szektor kivételével 14 éves korig ingyenes, jegyek már 3 000Ft-tól.
📲 ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTÉS:
Az előzetes online jegyvásárlásra a www.speedwolf.hu oldalon keresztül van lehetőség a 2022. október 1. szombat 12:00-ig!
Az online belépőjegyek karszalagra történő beváltása és a beléptetés, külön, gyorsított sávban történik, a főbejáratnál lévő, 1-es számú pénztárnál, a verseny napján 13:00 órától folyamatosan!
🏟 HELYSZÍNI JEGYVÁSÁRLÁS:
A verseny napján 13:00-tól, öt darab helyi pénztárban.
FIZETÉSI MÓDOK:
💵 Készpénzes fizetési mód: 3-4-5 számú pénztárakban!
💳 Bankkártyás fizetési mód: csak az 2-es számú pénztárban! 

📋 MŰSORFÜZET:
INGYENES, a verseny napján átvehető, A5 méretű, 12 oldalas, színes kiadvány, ami online is elérhető. 

🅿️ PARKOLÁS:
INGYENES PARKOLÓ: A stadionnal átellenben lévő, ideiglenesen kijelölt parkolóhelyen (Gázvezeték-Kanális-Vénusz utcák által határolt földterület).
FIZETŐ PARKOLÓ: A stadionon belül lévő, korlátozott számban elérhető parkolóhelyek, bejárat az Egyletkert utca felől - parkolási díj: 500.- Ft.

Bővebb információ: SpeedWolfDebrecen Facebook oldala és a www.speedwolf.hu honlapon.


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi