Motoros dzsembori Vasadon

Vasad 
Hazánk legújabb salakmotorpályája Vasadon épül a fővárostól mintegy 40 km-re. Szilvási Péter pályatulajdonos nagy tervekkel vágott neki a pálya építésének, ami már lassan elnyeri végső formáját.
A pálya a legújabb biztonsági elemeknek megfelelően épült meg. 

A hagyományos 500 ccm-es motorok mellett az utánpótlás nevelésre is nagy hangsúlyt kíván majd fektetni. Ehhez igazodva egy szabályos 200 m-es pályát is épített a hagyományos ovál közepére valamint 2 vadonatúj 125 ccm-es Shupa motort is vásárolt a majdani versenyzőpalánták részére.



Szeptember 1-jén ugyan nem salakmotorversenyt láthatunk Vasadon, hanem flat tracket (ami nagyban hasonlít a hagyományos speedwayhez) valamint öregfiúk salakos bemutatójára is sor kerül. De láthatunk majd jövő szombaton quadokat is, a tervek szerint négy quados fog szintén bemutatózni. 10 flat track versenyző fog Ausztriából érkezni és fogja felvenni a harcot a magyarok ellen. 


A salakos bemutatóra a hazaiak közül Fogas Imre,Bajúsz Lajos, Géczy József, Menyhárt László, Karcagi Làszló, Ausztriából Walter Nebel, Norbert Goegler, Jürgen Garherr, Heinrich Schatzer, Anton Wanasek, Ukrajnából Petro Fedyk,Igor Marchenko,Pavlo Bondarchuk, míg Szlovéniából Jozef Zibert, Franz Gersak és Roman Spitaler fogják bemutató köreiket róni a stadionban.


A jegyárat 500.-Ft-ban határozták meg a szervező klubok, a Motomax SE és az Arena Moto klub, a rendezvényt 16 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg.

Ezen felül, aki szeretne adományozni bármilyen összeget az utánpótlás nevelés segítésére, azt szívesen fogadják.

Büfé fog üzemelni a pályán. A verseny kezdetet 14:00 óra.

A pálya címe: Vasad, Monori út 502/9

1 Megjegyzések

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi