Gollob állapota rosszabb a vártnál


Életveszélyes állapotban van Tomasz Gollob adták hírül a katonai kórházban orvosai Bydgoszczban. A lengyel versenyzőt a vasárnapi motokrossz balesete után megműtötték,és az egész éjszakát az intenzív osztályon töltötte. Arról döntöttek,hogy bevezetik nála farmakológiai kóma állapotát,mert a tüdeje olyan súlyosan sérült,hogy bármikor felmondhatja a szolgálatot.

De ezzel még nincsenek vége a problémáknak. A laboratóriumi vizsgálatok azt mutatják,hogy a mellkasi sérülése miatt még egy miokardiális infarktuson is átesett a lengyel mester.Ez azt sugallja,hogy Tomasz a mellkasát nagyon beüthette a kormányba. A helyzet nagyon komoly,és magabiztosan mondható,hogy Tomasz Gollob sport karrierje vasárnap véget ért. -kommentálta a legfrissebb információkat Gollob orvosa.

Amellett,hogy nagyon komolyan megsérült a  gerincvelő a kétoldalú bordatöréseknek köszönhetően tüdőzúzódás,valamint belső vérzés alakult ki a mellüregbe. Már vért is adtak neki a kezelői,és az orvosai a jelenlegi állapotot nézve nem nagyon optimisták.

Ne add fel mester! Ezt a csatát is meg kell nyerned ! 

speedway24.com


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi