Hazai versenynaptár


Véglegessé vált a hazai versenynaptár, mely 7 salakmotoros és egy flat track eseményt tartogat számunkra idén hazánkban, pontosabban Debrecenben.

Remélhetőleg az időjárás kegyeibe fogadja a versenyzőket és a szurkolókat a magyar bajnokság első és egyetlen fordulóján április 6-án, és egy remek nyitóversenyt láthatunk majd. Ez után nem kell sokáig várnunk, hiszen a munka ünnepén, május 1-jén a SEC 1. kvalifikációs versenyére kerül sor, majd május 20-án, Pünkösd Hétfőn szintén kvalifikációs versenyt nézhetünk meg, azonban itt már az SGP Challenge-be kerülés lesz a tét. 

Július 6-án, szombaton két versenyt is láthatunk, hiszen a 250-es kategória Egyéni Európa Bajnokságának 1. és 2. kvalifikációs futamát egy napon kell a szabályok szerint lebonyolítani, mely versenyekről a 8-8 legjobb jut a másnapi döntőbe, melyet szintén a Perényi Pál Stadionban rendeznek meg. 

Az augusztus 20-i Debrecen Város Nagydíját október 12-én követi a Flat Track Világbajnokság 6. egyben záró döntője, amikor a világbajnoki cím sorsa eldől és a győztest "megkoronázzák". Aki a tavalyi fordulót látta, biztosan nem fogja idén sem kihagyni, hiszen a fiúk az évek alatt hatalmas fejlődésről tettek tanúbizonyságot, egyre gyorsabbak és egyre keményebbek a csaták. 



Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi