Jason Crump újra nyeregben!



December 26-án rendezik meg Ausztráliában a Jason Crump Invitational egyéni meghívásos viadalt,ahol a verseny névadója a háromszoros egyéni világbajnok is rajthoz áll. A versenyen rajthoz fog állni több neves ausztrál pilóta is. Csak néhány név az esélyesek közül Sam Masters,Max Fricke,Rohan Tungate,Justin Sedgmen,vagy éppen Jason Crump egyik pártfogoltja Alan Macdonald.

Emlékezzünk vissza tavaly Rohan Tungate nyert,és akkor maximális pontszámmal volt a legjobb.Többek között meglepetést okozhat akár  Jye Etheridge is,akinek 2014-ben a második legjobb pontszerzőként alanyi jogon kvalifikálta magát a fináléba. Ebben a Kurri Kurri stadionban bármi megtörténhet és talán a legjobb példa éppen a tavalyi verseny lehet.Ekkor az idei év Grand Prix sztárja Jason Doyle nem tudta kvalifikálni magát a döntőbe.

Kíváncsian várjuk mennyire veszi komolyan az ausztrál legenda ezt a megmérettetést.Remélhetőleg nem fogja félvállról venni ezt a találkozót,és biztosan sok borsot fog törni a fiatalok orra alá a 40-éves sztár. Idén júliusban már versenyzett Jason,ahol győzelemmel tért vissza !


Jason Crump Invitational - Kurri Kurri on Boxing Night:
1.
Mason Campton
2. Sam Masters
3. Rohan Tungate
4. Jason Crump
5. Max Fricke
6. Justin Sedgmen
7. Richard Worrall
8. Alan MacDonald
9. Josh MacDonald
10. Taylor Poole
11. Tyson Nelson
12. Josh Grajczonek
13. Jye Etheridge
14. Jack Holder
15. Ryan Douglas
16. Zaine Kennedy
17. Karl Lawler

Rajtlista (250 ccm)
1.
Mitch Cluff
2.
Isaac Hawes
3. Mathew Gilmore
4. Aden Clare
5. Cordell Rogerson
6. James Davies
7. Seth Hill
8. Declan Kennedy

 facebook.com/kurrikurri.speedway

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi