KS GetWell Torun új névvel vág neki 2016-ban az Extraligának


KS GetWell Torun, ezen a néven fog versenyezni a toruni csapat a következő szezonban. Robert Kosciecha lesz az új edző, és lesz egy új junior tagja is a keretnek,név szerint Norbert Krakowiak. Varsói szerződést kötött Grzegorz Walasek, így Adrian Miedziński, Kasper Gomólski helyettesíthető lesz majd a bajnokságban.

A Torun csapata egy nagyon szép gesztussal vág neki az előttük álló bajnokságnak,hiszen feledhetetlen tagjuk Darcy Ward tragikus balesete miatt vették fel az új nevet.(GetWell). A köetkező szezonban is lehet majd kapni Darcy Wardos pólókat,és egyéb kiegészítőket,amelynek a teljes bevételét Darcy Ward rehabilitációs kezelésére fogják majd költeni.
A mai sajtótájékoztatón, a klub tulajdonosa  Przemyslaw Terminski
azt mondta harcolni fognak a bajnoki aranyért,és ezt követően bemutatták a csapat két új tagját az új edzőt Robert Kosciechat és egy új junior motorost Norbert Krakowiakot.
A klub tulajdonosa bemutatta a varsói szerződéssel foglalkoztatott Gzegorz Walaseket is,aki részt vehet majd a csapatban Adrian Miedzinski,és Kasper Gomólski helyettesítőjeként.Viszont az is lehetséges,hogy Walasek
egykori  Falubaz Zielona Góra versenyző átteszi székhelyét az Orzel Lódz csapatába,ahonnan már egy ajánlattal megkeresték. 



KS GetWell Torun 2016:
- Martin Waculik
- Adrian Miedzinski
- Kasper Gomólski
- Chris Holder 
- Greg Hancock 
- Norbert Krakowiak
- Pawel Przedpelski
- Grzegorz Walasek  (varsói szerződés)

speedway.torun.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi