News
Loading...

Kitartanak barátjuk mellett a bajban is!


Március 24-én Poolban rendezik meg idén már második alkalommal Darcy Ward jótékonysági versenyét,melyre barátai Chris Holder,Jason Doyle,és Emil Sayfutdinov is bejelentették részvételüket.Az idei első jótékonysági rendezvényt Ausztráliában legjobb barátja Chris Holder nyerte meg ,és mint tudjuk ezeknek a viadaloknak a teljes bevételét Darcy Ward kapja meg a rehabilitációjának költségeinek fedezésére.

-  Nagyon boldog vagyok,hogy ismét versenyt rendeznek Poolban . Ez a város a második otthonom,és a legjobb szurkolóim itt vannak. - mondta Ward

Tavaly Poolban az első rendezvényen 48.000 Fontot gyűjtöttek össze amit Ward kezelésére ajánlottak fel,talán idén  sikerül ezt az összeget túlszárnyalni.

- Szerencsés vagyok,hogy ilyen barátaim vannak ,mivel a balesetem után hihetetlenül sokat segítettek.Nem tudom szavakkal kifejezni hálámat,hogy a szabadidejüket rám fordítják.Örülök neki,hogy ezen a versenyen is a világ legjobbjai közül sokan rajthoz fognak állni. Ígérhetem,hogy egy szép este áll előttünk.Sajnos Maciej Janowski sérülése miatt nem biztos ,hogy ott tud majd lenni -nyilatkozta Ward


speedway24.com

Megosztás Google Plus

About V.Laci

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!