News
Loading...

SWC - Új formában láthatjuk, Speedway of Nations


A BSI ügyvezető igazgatója egyértelműen bejelentette, hogy a 2018-as szezonban a csapat világbajnokság helyett új formának lehetünk szemtanúi, mégpedig a  Speedway of Nations.
A csapatok nem négy, hanem két főversenyző és egy tartalék lesznek jelen ...

- Az új verseny egy nagyszerű látvány lesz! A csapatok képviselői nem négy, hanem kettő+1 tartalék versenyző lesznek majd jelen.Ez viszont azt jelenti,hogy sok ország is képes lesz majd a világbajnoki érem megszerzéséhez. Az SWC versenyeken egyre kevesebb ország tudott kiállítani négy vagy öt tagú válogatottat és reméljük az új szabályok miatt más országok például Horvátország, Magyarország, Norvégia, Finnország, Szlovénia, Ukrajna, Hollandia, Szlovákia vagy éppen Ausztria is részt vesznek majd. Ne feledjük el, ezek az országok mind lemondtak a részvételi jogukról, ugyanis nem tudtak összeállítani egy teljes csapatot, mert nagyon kevés versenyzőjük volt. -nyilatkozta Torsten Olsen.

Olsen még azt viszont nem árulta el, hogy hány fordulóból fog állni vagy hogy is lesz a kvalifikáció Speedway of Nations versenyeken. A háttérben viszont azt rebesgetik, hogy két döntő van tervben. Ez viszont a Speedway Best Pairs sorozathoz hasonlítható, ami nem a FIM égisze alatt szerepel. Éppen ezért kellett változáson átmenniük és a csapatok csak szponzor neveket használhattak.

speedway24.com
Megosztás Google Plus

About V.Laci

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!