Zagar a bajnok ! - Kovács Roland tíz pontot szerzett


Szombaton Lendván rendezték meg a Szlovén nemzetközi egyéni bajnokság fordulóját,melyet végül Matic Ivacic nyert meg hibátlan teljesítménnyel.Második helyen végzett a nagy favorit Matej Zagar,míg a harmadik helyen a dán Matias Nielsen .

A viadal végén még egy ráadás futamra is sor került,ugyanis az eddigi fordulók után a mai verseny győztese Ivacic,valamint Zagar pontegyenlőséggel álltak az első helyen.A tét nem volt kicsi,ugyanis kérdés az volt,hogy Ivacic először,vagy Zagar tizennyolcadik alkalommal lesz hazája bajnoka.Végül a kettejük párharcából a szlovén Grand Prix ikon Matej Zagar került ki győztesen,így övé lett újra a szlovén bajnoki cím.

A versenyen részt vett hazánkból két versenyző is ,akik közül Kovács Rolandnak ment jobban.A debreceni motoros végül tíz ponttal fejezte be a szlovén bajnoki zárófordulón a napját. Az alapszakasz után négy versenyző kapott lehetőséget kiharcolni a reményfutamban a döntőbe kerülést,melyben a szlován Denis Stojs bizonyult a legjobbnak.Másodikként Matias Nielsen végzett.Sajnos ebben a futamban Kovács Roland csak a harmadik helyen ért célba,így nem kerülhetett a döntőbe,míg a negyedik az ausztrál Brayden McGuinnes volt.


Fazekas Dennis számára nem sikerült ez a nap,hiszen mindösszesen csak négy ponttal tudta befejezni a viadalt.



forrás/facebook.com/speedwayteamlendava

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi