Európa Bajnokság,vagy Junior világbajnokság?Válasszon!

SEC-Junior VB
Ebben az esztendőben is sikerült annyira összeilleszteni a versenynaptárakat,hogy több helyen is egy időpontra esnek világesemények.Emiatt már Piotr Pawlickinek már most el kell döntenie,hogy az Európa Bajnokságot,vagy éppen a Junior világbajnoki sorozatot válassza.

Az egyik áldozata ennek példaként a junior világbajnoki címvédő Piotr Pawlicki,mivel a junior világbajnokság 3-4 fordulója egy napra esik az Európa Bajnoksággal.

- Azt szerettük volna,hogy megvédjük a junior világbajnoki címet,de nem tudom,hogy erre lesz-e lehetőség.A junior VB-nek nem sok anyagi vonzata van,és azt mindenkinek meg kell érteni mi is pénzből élünk...Ebben a tekintetben a SEC nagyon csábító,és lehet a szezon második felében úgy döntünk,hogy inkább ezt fogjuk választani- mondta Pawlicki édesapja 

Nem csak Pawlicki van hasonló dilemmában,ugyanis több versenyzőt is érinthet ez a szituáció. Jókora csoportja a Junior világbajnokság mezőnyének sikeresen színesíthetik majd az Európa bajnoki mezőnyt. A lengyelek közül Piotr Pawlickin kívül,Bartosz Zmarlzik,Pawel Predzedewski,Krysztian Pieszcek.A dánoktól Mikkel Bech,Mikkel Michelsen ,a csehektől Euard Krcmar,vagy éppen az orosz,és lett tehetség  Aleksandr Loktajev,és Adzejs Lebedevs is.

Junior VB üteme: Lonigo (07.11), Lublin (08.15),Pardubice (09.19)
SEC időpontja: Torun (06.20) , Landshut (07.11),nincs helyszín megállapítva (08.15), Ostrow (09.19)

przegladsportowy.pl




Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi