Martin Vaculik:Vissza akarok térni a Grand Prixba!

Vissza a GP-be!
Komoly célkitűzései vannak a fiatal szlovák sportolónak Martin Vaculiknak.Az egyik elsődleges célja az,hogy ismét bejusson a Speedwy Grand Prix mezőnyébe.

-Az egyik legnagyobb kihívás amivel szemben kell néznem az új szezonban,hogy vissza akarok térni a Grand Prixba.Be kell valljam,hogy nagyon érzem ennek a sorozatnak a hiányát,és a Speedway Grand Prix egy igazán nagy esemény. Az első fordulón Varsóban a nemzeti stadionban 50 ezer néző lesz majd és ilyen nagy közönség előtt megtiszteltetés versenyezni.Remélem egy év múlva már és is megtudom majd mutatni mire vagyok képes. Az előző szezonban is nagyon sokat tanultam,és rengeteg tapasztalatot szereztem.

Ezen a télen a bevált módszerrel készültem fel,mindösszesen egyetlen változtatás volt az edzéstervben.Ha az időjárás engedi majd,akkor motoros edzéssel is készülők .Rendkívül fontos a jó felkészülés márciusig, és az új kipufogok tesztje is. Remélem a tunerem munkájának segítségével ismét gyors tudok lenni,mint az előző szezonban. - Irta blogában Vaculik

przegladsportowy.pl

Szerinted sikerül Martin Vaculik tervét megvalósítania? 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi