Jason Crump újra pályán!


Három éve fejezte be pályafutását Ausztrália legsikeresebb versenyzője Jason Crump.A korábbi háromszoros világbajnok megerősítette részvételét a július 25-26-án megrendezésre kerülő M.E.M. Handlebar Heroes Speedway Spectacular elnevezésű nemzetközi versenyen. 2004,2006,és 2009 világbajnoka állítólag már  már több hete keményen edz erre az eseményre.



Az esemény promotere Bill Warwick-Day mögött nagy munka áll,hiszen több mint egy évtizede nem volt ebben a stadionban salakmotorverseny.Nagyon szeretné feltámasztani a Speedway-t Queenslandben.Ezt a 440 méteres pályát  az elmúlt években csak autóversenyekre használták,és most újra salakmotoroktól lesz majd hangos a stadion.

A helyi rajongók nagyon számítanak arra,hogy Crump keményen fog visszatérni.A versenyre Nagy-Britanniából is hívtak meg versenyzőket,többek között Ty Proctor (Wolverhampton), Mason Campton (Workington) és Damien Koppe (Sheffield); rajthoz áll majd a queenslandi fiatal sztár Jake Allen is.A versenyen $ 10,000 ausztrál dollár lesz a fődíj,és ennek köszönhetően biztosan kemény csaták lesznek várhatóak majd a 440 méretes ovál pályán. 

amcn.com.au

 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi