News
Loading...

Holder marad a Torunban!


Nehéz lenne elképzelni a Torunt Holder nélkül,emiatt most a szurkolók megnyugodhatnak,hogy Chris marad a KS Torun keretében.Nagy változások történtek viszont a munkaadó,és a munkavállaló között,ugyanis komoly bércsökkentés történt.Chris Holder beleegyezett abba,hogy 2016-ban húszszázadékkal csökkentsék a bérét.

Az ausztrál versenyző már nyolc szezont töltött a toruni klubnál,és 2013-ban ő volt a csapatkapitánya. Az elmúlt évben a népszerűsége kicsit csökkent,mivel nem úgy jöttek az eredmények,ahogy elvárták volna tőle.Ettől függetlenül a rajongók többsége szívesen látja újra a Chrispyt,és ennek a többség nagyon örül.

A csapat edzője Miroslaw Kowalik szerint jó döntés volt,hogy Holder újra a csapatban marad.Tudja ő is nagyon jól,hogy az ausztrál évekig a Toruniak vezéralakja volt,de az utóbbi időkben nem ment neki.Ettől függetlenül azt mondta nehéz lenne a csapatot elképzelni Chris Holder nélkül.

espeedway.pl


Megosztás Google Plus

About V.Laci

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!