News
Loading...

Befejezték a nyomozást a fiatal sportoló halálának ügyében!


Több mint hét hónapos vizsgálatot követően lezárták a nyomozást Krystian Rempalának halálának ügyében.A mindössze 18-éves Unia Tarnów motorosa tavaly május 28-án szenvedett súlyos balesetet,de sajnos hiába küzdöttek az orvosok az életéért,hat nap múlva elhunyt. Borzasztóan érintette ez a hír a speedway világot,hiszen egy nagyon szimpatikus sportolót veszítettünk el.

Emlékezzünk vissza ezen a szomorú napon a fiatal lengyel vaspapucsosnak egy ütközést követően lerepült a fejéről a sisak,és sajnálatos módon hatalmas tempóval csapódott a feje a rybniki pálya talajába. A szakértők megállapították,hogy Rempalának nem volt becsatolja a sisakja,és ennek köszönhetően következett be ez a tragédia.

A beleset előtti pillanatok képe látható (facebook.com)
zuzelend.com
Megosztás Google Plus

About V.Laci

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 megjegyzés :

 1. Kicsit árnyékolnám a szakértők véleményét. A versenyző a legújabb fejlesztésű Arai cross-sisakot hordta,amely dupla D-gyűrűs,és megfelelően átbújtatva rajta a szíjat, a rögzítés megtörtént. Ami a képen látható,az a szíj tovább fent maradó része,amely bepattintható, a szíj alján lévő ellendarabba.ez inkább elegáns,mintsem további biztonsági tényező. (Arai sisakjaim vannak) Amire gondolni tudok,az a hatalmas fizikai erejű behatás,amelyre szerintem kiváló példa lehet, Marco Simoncelli halálos balesete. Üdvözlettel: Wolf Ferenc

  VálaszTörlés
 2. Pontosabban, a szíj alján lévő piros patentnak (gombnak) van 1 ellendarabja, amely a sisak belső bal oldalán található.

  VálaszTörlés
 3. Sajnos ez már megtörtént. Bár ne kellene ilyen szomorú hírt látni sohasem.Egy nagyon tehetséges versenyzőt veszítettünk el,ami igazán sokkoló .

  VálaszTörlés

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!