Debreceni szezonkezdés még várat magára

Épül az új bírói torony
A meglepetés erejével hatott a hír, miszerint elhalasztották az április 29-ére kiírt Nemzetközi Páros Magyar Bajnokság első, debreceni fordulóját. Ez a derbi nyitotta volna az idei viadalok sorát a Gázvezeték utcán, ezért a Debrecen Speedway SE vezetőségét kérdezték a halasztás okáról.

Felújítások
– Amint az köztudomású, fejlesztésekbe fogtunk a holtidény során, megkezdtük az új bírói torony és VIP-szektor kialakítását a stadionban. Viszont az építendő létesítmény mellett több olyan munkába is belefogtunk, amit előzetesen nem ebben a szezonban akartunk elvégezni. Így többek között felújítottuk a palánkot, kicseréltük a vízelvezető csatornát és az elektromos vezetékeket, s a lelátót is elkezdtük helyrepofozni.

Az új építmény munkálatai jelenleg is folynak, éppen ezért úgy döntöttünk – szem előtt tartva a nézők biztonságát –, hogy az április 29-re tervezett páros bajnokit elhalasztjuk

– nyilatkozta ifjabb Vári Attila, a Debrecen Speedway SE alelnöke, a Gázvezeték utcai salakstadion fejlesztéseinek operatív igazgatója.

– A szezonkezdetre így május utolsó hétvégéjéig várni kell, de akkor már biztonságos és kulturált körülmények között tekinthetik meg az érdeklődők a kétnapos Barátság Kupa versenyeit, szombaton a csapat, míg vasárnap az egyéni fordulót. Az új bírói torony és VIP-szektor ünnepélyes átadására augusztus 20-án, a Debrecen Nagydíj alkalmával kerül sor – mondta a szakember.

forrás: haon.hu

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi