SoN - Ausztrália Holder nélkül ? Nincs kizárva



Számos országok már rakosgatják össze csapataikat a Speedway of Nations idei nyitó szezonjára,ám sok csapatban az erős tagok miatt néhányunak nagyon nehéz dolguk van a bekerülésért.Így van ezzel Chris Holder is...

A egykor nagyon szép idényeket megélt Holder válságos napokat élt meg az elmúlt szezonokban,amiből nem talál kiutat.A lengyel Ekstraligában sem úgy megy neki mint régen,és a Speedway Grand Prix sorozatból is kiesett,és csak a szabadkártyának köszönheti benntmaradását.

Nem csoda, hogy nem érezheti magát magabiztosan a Speedway of Nations versenysorozat előtt.(Páros világbajnokság). Az ausztrálok Manchesterben fognak harcolni a fináléba kerülésért mégpedig a britek , svédek , csehek , franciák , olaszok,valamint a finnek ellen.Mint tudjuk a legjobb három csapat fogja kvalifikálni magát a lengyelországi döntőbe.

Az ausztrál csapatvezetőnek nincs egyszerű dolga,ugyanis remek versenyzői kerettel rendelkezik sok más országgal ellentétben.Jason Doyle biztosan ott lesz ebben a sorozatban elsőszámú csapattagként.de a többiek kiválasztása nem egyszerű.A keretben egy versenyzőnek junior korúnak kell majd lenni ez is már biztos.

Több versenyzőnek lehetősége van ,hogy bekerüljön a keretbe emiatt Mark Lemonnak nem kell aggódnia.  Jack Holder,Troy Batchelor , Max Fricke , Brady Kurtz ,Chris Holder  csak néhány példát említve. Ezenkívül lehetőségei vannak továbbá még a csapatba kerülni az alábbi motorosoknak  Rohan Tungate,Justin Sedgmen vagy éppen Sam Masters .

Azt hiszem, maga Chris először is elismeri, hogy nincs abban a formában,amelyet elvárnánk tőle. Hosszú évekig a csapatunk Gerincének számított,de most Jason Doyle lépett fel az elsőszámú motorossá. Úgy tűnik számomra, hogy a további résztvevők névsora még nyitott, mert sok a fiatal tehetséges versenyző,és várja azt hogy bemutatkozhasson. Köztük van Brady Kurtz, Jack Holder, Max Fricke, Rohan Tungate, Josh Grajczonek, Nick Morris, Sam Masters és így tovább. Kemény döntés lesz ez számomra, de jó helyzetben vagyok Szerintem a jelenlegi formájuk alapján fogom kiválasztani a versenyzőket,és akkor nem lehet baj - mondta Lemon






speedwaygp.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi