Bössner Memorial - Matic Ivacic nyert, Magosi 7.hely,Kovács 11.hely




Ma rendezték meg Mureckben a Josef Bössner emlékversenyt ,melyet végül nagy magabiztossággal a szlovén Matic Ivacic nyert meg. A döntőfutam nagyon érdekesen alakult,ugyanis a második,harmadik,és negyedik hely sorsa a befutóban dőlt el.Végül a pódiumra másodikként a dán Mathias Nielsen ,míg a harmadik helyen az osztrák Daniel Gappmeier futott be.A finálé negyedik helyezettje a szlovén Nick Skorja lett.

 A verseny a sok keresztbe verésnek köszönhetően nagyon izgalmassá sikeredett a pontegyenlőségek miatt,ám Magosinak például ez lett a veszte.A szegedi salakos ezen a versenyen tíz pontot motorozott össze,ám sajnos ez most kevésnek bizonyult a reményfutamban való részvételhez.Norbinak,és a lengyel  Kajzernek egyaránt 10-10.pontja volt az alapszakasz után,viszont mivel kettejük egymás elleni futamában a polák motoros volt jobb,ő került be a finéléért való reményfutamba.

Kovács Rolandnak ezen az ausztriai versenyen ,nem szerencsésen jöttek a pontok,és így a megszerzett hat pontjával az összetett tizenegyedik helyen végzett .Fazekas Dennis tartalékként vett rész ezen a versenyen,és egy alkalommal állt starthoz ahol bukott. A fiatal motoros megütötte a mellkasát,és emiatt úgy döntött visszalép a versenyzéstől.

Katt a képre nagyításért


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi