Vasárnap szezonzárás

Fotó: Szabó Szilvia
Október 21-én, 13:00 órai kezdettel rendezik meg Nagyhalászban a Magyar Bajnokság 3. fordulóját, ami után téli álomra hajtja fejét a salakmotorozás hazánkban. Vasárnap, a hosszú tél előtt, még lesz lehetőség a szeretett illatot elraktározni tavaszig.

Aki a második fordulót látta, az bizonyosra veheti ez a verseny sem ígérkezik unalmasnak. A startlistában ugyanis egyetlen helyen van csak változás, Andriy Kobrin, aki ez első, debreceni forduló résztvevője is volt, de a második előtt megsérült, immár teljesen egészségesen újra hadba áll. Így az alábbi versenyzőket láthatjuk majd hétvégén a Nagyhalász Speedway Ringen versenyezni:

Bárány Márk Magyarország
Benkő Roland Magyarország
Fazekas Dennis Magyarország
Kovács Roland Magyarország
Magosi Norbert Magyarország
Stanislaw Burza Lengyelország
Josef Franc Cseh Köztársaság
Jakub Jamróg Lengyelország
Andrij Kobrin Ukrajna
Vitalii Lysak Ukrajna
Milen Manev Bulgária
Stanislaw Melnychuk Ukrajna.

Mint azt korábbi cikkünkben már jeleztük, jelenleg Magosi Norbert vezeti a tabellát 25 ponttal, mögötte Benkő Roland áll, 6 ponttal lemaradva. Azonban, mint ahogy ezt tudjuk, technikai sport lévén, itt minden megtörténhet, így Magosi Norbinak oda kell magát tennie vasárnap, ha négyszeres bajnok szeretne lenni, mint ahogyan Benkő Rolandnak is mindent meg kell tennie ahhoz, hogy élete első bajnoki címét megszerezze.

A verseny után, a hagyományokhoz híven nézőmotoroztatással zárul a szezon, ilyenkor a versenyzők mögé/elé ülve a nézők is megtapasztalhatják azt a fantasztikus érzést, amit a versenyzők átélnek a pályán. (persze "kicsit" lassabb tempóban 😁) 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi