Magosi,és Kovács a KSM Krosno versenyzői


A lengyel ligában szereplő krosnoi farkasok csapatánál varsói szerződést írt alá Magosi Norbert,és Kovács Roland. Magosi Norbert legutóbb 2012-ben szerepelt a KSM Krosno színeiben ,és a lengyel liga versenyeken remek versenyek állnak már mögötte.Kovács Roland a Speedway Miskolc igazolt versenyzője volt legutóbb amikor még a lengyel ligában szerepelt a csapat.

Érdekesség,hogy a Kronso 2019-es keretében a csapat fele varsói szerződéssel rendelkezik,emiatt biztosan nehéz lesz majd bekerülni a keretbe.Sajnos a legutóbbi pár évben szinte egyenlő volt a nullával az esély arra,hogy magyar motoros a keretbe kerüljön,de talán jövőre megtörhet ez a tendencia.

A legvalószinűbb kezdő keret Andriej Karpov,Patrick vagy Kenneth Hansen ,Nicklas Porsing ,Edward Lazur,Maciej Kuciapa valamint Lars Skupien lehetnek majd.


versenyzők:

Lasse Bjerre, Jonas Davidsson, Mariusz Fierlej, Kenneth Hansen, Patrick Hansen, Paweł Hlib, Andriej Karpov, Vitalij Kotljar, Kovács Roland, Maciej Kuciapa, Magosi Norbert, Gino Manzares, Edward Mazur, Glenn Moi, Marcin Rempała, Jevgienij Sajdullin, Nick Skorja, Lars Skupień, David Pacalaj, Josh Pickering, Nicklas Porsing.Patryk Zieliński




przegladsportowy.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi