SGP -Greg Hancock közleménye,nem indul Varsóban


Greg Hancock bejelentését egyhangúan támogatja a FIM és a BSI speedway ebben a nehéz időszakban,és feleségének teljes felépülést kívánnak a következő néhány hónapban kapott kezelésektől.

Ilyen körülmények között Greg nem lesz ott a 2019-es FIM Speedway Grand Prix sorozat megnyitóján, Varsóban, Lengyelországban ami május 18-án.

Az Speedway Grand Prix első számú tartalék versenyzője Robert Lambert fogja helyettesíteni Varsóban.

Gondolataink Gregrgel és családjával együtt vannak, és teljes mértékben tiszteletben tartjuk az általuk igényelt adatvédelmet.


Greg Hancock közleménye:

Sziasztok srácok,

Az utóbbi időben egy kicsit csendes voltam,és most csak szerettem volna közölni mi történik velünk.

Az elmúlt hetekben a családom szembesűlt azzal a rémült hírrel, hogy feleségemnél, Jennienél  mellrákot diagnosztizálták. A hosszú történet rövidítése érdekében Jennie kivizsgáltatta magát, és sajnálatos módon megerősítették, hogy az agresszív mellrák formája azonnali kezelést igényel.
Bárki, aki találkozott már Jennie-vel, tudja , hogy   ő olyan erős, és ő felveszi a harcot ezzel a szörnyű betegséggel. Én ,és a három fiúnk - Wilbur, Bill és Karl - teljesen  az ő oldalán leszünk.

Kihívást jelentő út előtt állunk!100-os meggyőződésem,hogy a fiúk ,és számomra most egy a cél,amíg a dolgok meg nem oldódnak.Egy kis szünetet kell tartanom a versenyzéstől,hogy meg tudjak adni neki mindent.

Szeretnék köszönetet mondani a mindenkinek a svéd Dackarna csapatnak, a Monster Energy-nek és az összes szponzoromnak, hogy  megértenek,és támogatnak ebben a nehéz időben. Szeretnék köszönetet mondani a FIM-nek és a BSI-nek, akik fantasztikusak voltak.

Mindig csodálatos támogatást kapok a rajongóimtól, és ezért nagyon hálás vagyok, de most a család problémáját szeretnéni legyőzni és a lehető leggyorsabban visszatérni a normális élethet.

Hamarosan látjuk egymást..



speedwaygp.com






►► Szeretnél valamit venni az Amazon oldalon?Vegyél valamit az alábbi linken,amit csak szeretnél.Bármilyen terméket rendelsz egy centtel sem kerül többe.Ezzel segíted portálunk munkályát!https://www.amazon.de/?&_encoding=UTF8&tag=speedwaylive-21
►► möchtet etwas bei Amazon kaufen? Kauft doch über folgenden Link, kostet euch KEINEN eCENT mehr. Euer Produkt wird also NICHT teurer! Damit helft ihr uns zum Beispiel dabei unsere website überleben!https://www.amazon.de/?&_encoding=UTF8&tag=speedwaylive-21

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi