Benkő Roland marad jövőre is a Plymouth Devilsben


Benkő Roland 2015-ben is a Premier Leagueban szereplő Plymouth Devils csapatában fog versenyezni.Ez az év volt Rolandnak az első szezonja Nagy Britanniában,és a Devils csapatvezetője Lee Tigger jövőre is számít a magyar vaspapucsosra.

Klubvezetője elmondta,hogy idén nem igazán tudott kibontakozni versenyzője,de ennek ellenére nagyon tehetséges versenyzőnek találja és bízik a következő szezonban rá. Benkő idén jó pár hétig ne tudott a csapatával tartani,mivel a vállsérülése megakadályozta ebben.Sérülésének most télen pontot tesznek a végére,mivel a szünetben Roland egy operáción fog átesni.
A Plymouth eddigi legsikeresebb szezonját zárta kilencedikként végeztek a Premier Leagueban, elődöntőbe kerültek a Knockout kupában első alkalommal.
A magyar fiatal tehetség legsikeresebb pontszerzése a Redcar ellen volt,ahol 11+1 ponttal zárta versenyét a Szent Bonifác Arénában.Összesen 102 futamot teljesített a brit liga meccseken,ahol 80+16 bónuszponttal zárta szezonját. Remélhetőleg jövőre sokkal jobb átlaggal fog előrukkolni,és sok örömet fog okozni a Devils szurkolói számára.

plymouthherald.co.uk

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi