SGP 1. forduló: Varsó

A jövő évi salakmotoros GP szezon kezdőfordulójára Lengyelországban, a varsói Nemzeti Stadionban kerül sor, április 18-án. A LOttO Warsaw Speedway Grand Prix szervezői remélik, hogy a verseny látványos nyitánya lesz a jövő évi GP ciklusnak.
Az impozáns stadion a 2012-es labdarúgó EB-re készült el, teljes befogadóképessége 58.500 fő. A szabadkártyás versenyző az idén a GP-től visszavonult nemzeti ikon, Tomasz Gollob lesz, akinek ez a verseny lesz a hivatalos búcsúversenye a salakmotoros Grand Prix sorozattól.

Paul Bellamy a BSI igazgatója bízik abban, hogy látványos megnyitása lesz a jövő évi SGP sorozatnak a verseny.
"Örülünk, hogy a jövő évi nyitóverseny egy ilyen nagy és világszínvonalú helyen lesz megrendezve, mint a varsói Nemzeti Stadion. Nem is lehetett volna jobb alkalmat találni arra, hogy elismerjük Tomasz Gollob pályafutását és szabadkártyát biztosítsunk számára erre az eseményre. Nincs kétségm afelől, hogy honfitársai Krysztof Kasprzak, Jaroslaw Hampel és Maciej Janowski is érzi, hogy ez lesz az egyik legfontosabb éjszakájuk karrierjük során, ezért megmutatják tudásuk javát majd az áprilisi nyitóversenyen."

Az időjárás sem szólhat közbe a versenyrendezésbe, hiszen a stadionnak behúzható teteje van. A jegyárakkal sem „szálltak el” a szervezők, a legolcsóbb jegy (árfolyamtól függően) kb. 3.700.-Ft-nak megfelelő zlotyba fog kerülni (49 PZL), míg a legdrágább jegy sem lesz 8 ezer forint (99 PZL)

 @sgpnarodowy.pl 
Írta:Piroska Edit

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi