Argentín nemzetközi bajnokság kezdődik hamarosan

Idén is megrendezik az argentin nemzetközi egyéni bajnokságot,melyet a tervek szerint december közepén nyitnak majd meg az első fordulóval.A meghívottak között szerepel olasz,angol,brit,versenyző is.

A legnagyobb név talán a brit ligában is jól szereplő Ben Barker neve,aki mint tudjuk az Elite League sorozatban is igen szépen megállja a helyét.A másik angol motoros Richie Worral lesz,aki szintén komoly tapasztalattal rendelkezik a brit szigeteken.A meghívottak között szerepel két olasz pilóta is,akik közül Guglielmo Franchetti visszatérő vendégnek számít.A másik talján a meghívottak névsorában Nicolas Vincentin,akik hazánkban is többször láthattunk már versenyezni.

Már a tavalyi bajnokságban is volt orosz versenyző a névsorban,és idén is a tervek szerint két orosz is felveszi majd a küzdelmet a bajnoki címért.Az egyik a nagyobb tapasztalattal rendelkező 25-éves Mega Lada versenyzője Oleg Beschastnov , a másik pedig a 21 esztendős Sergei Agaltsov lenne. Az előzetes információk szerint még talán a lengyel Jakub Jamróg is részt vehet a 2014/2015 egyéni küzdelem sorozatban,viszont eddig a megegyezésükről nincsen pontos információnk.  

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi