Ausztrál egyéni bajnokság résztvevői - Holder,Doyle,vagy esetleg más lesz a bajnok(?)

Januárban kezdődik az ausztrál egyéni bajnokság, melynek a résztvevőit már lehet tudni. Az előzetes tervek szerint január másodikán egy kvalifikációs futammal kezdődött volna a  bajnokság, viszont erre nem fog sor kerülni.

A klubok és a szövetség az alábbi tizenhat versenyző nevezését adta le és résztvevők között szerepel két Grand Prix menő is. Chris Holder öt alkalommal volt már hazája bajnoka és most megadatik a lehetőség hatodjára is elhódítania a trófeát. Emlékezzünk vissza tavaly Jason Doyle keményen felvette a csatát, hiszen az utolsó forduló előtt még holtversenyben állt 38-38 ponttal Holderrel. A döntő futamban viszont Doyle vezető pozícióból bukott, emiatt kizárták a futamból,.Holdernek így nem kellett kockáztatnia és az ötödik bajnoki aranyát könyvelhette el pályafutása során.

Az idei bajnokság négy fordulóból fog majd állni, melynek a helyszínei a Dél- Ausztráliai Gillman Speedway Aréna,majd ezt követően Victoria államba költözik át a mezőny. Január 5-én Mildurában folytatódik a sorozat, majd ezután január 7-én Underaban csapnak össze a pilóták. A bajnokság záró fordulóját január 10-én, Perthben rendezik, a Kurri Kurri Speedway Stadionban.

Az eredeti tervek szerint a bajnokság tétje nem lesz kicsi,,hiszen az ausztrál szövetség bejelentette,,hogy a Melbourne-ben sorra kerülő Speedway Grand Prix fordulóra a két legjobb helyezéssel rendelkező versenyző lesz majd a tartalék. A szabadkártyás versenyző kilétéről majd a BSI fog hivatalosan bejelentést tenni ki, hogy ki is lesz majd valójában az Etihad Stadionban.


Ausztrál Egyéni Bajnokság résztvevői:
Chris Holder - címvédő
Jason Doyle
Josh Grajczonek
Jack Fallon
Justin Sedgmen
Kieran Spourle
Sam Masters
Max Fricke
Matthew Day
Jack Holder
Tyson Nelson
Dakota North
Brodie Waters
Jake Allen
Joey Ringwood

A bajnokság tartalékversenyzői:
Josh Coyne
Jordan Stewart
Cooper Riordan
Brady Webb

facebook

Kíváncsian várjuk te melyik versenyzőt várod tuti befutónak 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi