Smolinski: Jövőre nem indulok a hosszú pályás GP-n.

Alapos mérlegelés után, Martin és csapata, az SR Speed Performance úgy döntöttek, hogy 2015-ben a rövid pályára összpontosítják figyelmüket.

Martin indoka:
Nem volt könnyű döntés. A csapaton belül sok vitát okozott, de a végén arra a következtetésre jutottunk, törekednünk kell, arra, hogy a kvalifikáció során a tabella élén legyünk, így ismét visszakerüljünk a Speedway Grand Prix sorozatba.

2014-es szezonban rengeteg energiát fektettünk bele, abba, hogy  a szeretett sportunkat támogassa a média. Ennek következményeként egy új korszak indul német Speedway-ben a nemzetközi szinten.

Ebben az évben méltó sikereket értünk el, mely nem volt hiábavaló. A BSI döntése, mely szerint nem kínálnak nekünk a wild card-ot a következő évre, nagyon meglepett engem és csapatomat. Az elmúlt szezon tapasztalataival felvértezve 100%-ban koncentrálni fogunk, hogy visszatérjünk az Speedway Grand Prix sorozatba 2016-ban.

Elhatározásunk értelmében nem fogunk részt venni a 2015-ös hosszú pályás Grand Prix sorozatban. Azt is eldöntöttük - az idei szezonhoz hasonlóan -, hogy nem veszünk részt semmilyen bajnokságban Németországon kívül.

Fel kell készíteni magam és a technikai hátteremet a legmagasabb szintre, amely lehetővé teszi számunkra, hogy versenyezzenek a legmagasabb szinten, és hogy elérjük a közös célokat. Ez csak akkor lehetséges, ha az időmet és a versenynaptáramat úgy alakítom ki, hogy a csapatom és én megfelelően tudunk pihenni és felkészülni minden megmérettetésre.

Megfigyelhető volt, hogy 2013-ban és 2014-ben is erősen kezdtük az évet, de, ahogy haladtunk a szezonban szenvedtünk. A fáradtság, utazás és a stressz  nagy nyomást okozott számunkra.
A csapatom megtesz mindent, de nem vagyunk képesek támogatni egy 24 órás, heti 7 napos racing team-et. Minél több találkozó van, annál több döntés és feladatot hoz számomra a pályán és azon kívül. Tudom, hogy néhányan azt mondják, már hallottam ezt korábban, de dolgozunk ezen a problémán, már készülünk a lehetetlenre.

Nagyon remélem, hogy mindenki, aki részese német salakmotornak, különösen a mi rajongóink, szponzorok és mecénások, megértik és tisztelik ezt a döntést, és támogatnak minket a 2015-ös küldetésünk során.
forrás: sr-speedperformance.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi