Sayfutdinov hivatalosan is az Unia Leszno motorosa!

Lesznoban szponzorok,és újságírók jelenlétében pazar előadást tartottak,ahol bemutatták a 2015-ös csapatukat.Bemutatták legújabb szerzeményeiket az orosz Emil Sayfutdinovot,és a svéd Thomas H.Jonassont is.

Az orosz csillag elismeri,hogy komoly céljai vannak a csapattal.Sikerült már neki kétszer junior világbajnoki címet,egy alkalommal Európa bajnoki címet szereznie,viszont az Extrlaiga csapatbajnoki arany még hiányzik a vitrinéből.

- Remélem 2015-ben sikerül aranyérmet szereznünk a csapattal.Ami engem illet és mindent megfogok tenni,hogy a csapat nyerjen,és nagyon fogok készülni a télen,hogy ez a bajnoki álom sikerüljön. - nyilatkozta Emil
A rajongók nagy örömére szerződést hosszabbított  Damian Balinski,és Grzegorz Zengota is a bikáknál.Viszont nem kizárt,hogy Balinski kölcsön lesz adva a ZKS ROW Rybnik együtteséhez.
Nem volt egyszerű a megegyezés Nicki Pedersennel,de végül a dán és a klub magállapodásra jutottak.Pedersen volt egyébként a csapat legjobb ponttermelője a 2014-es évadban a lesznoi bikáknál.

Maradnak a Pawlicki fivérek Piotr és Przemislaw is a klubnál.Továbbra is a csapat szolgálatára fog állni  a saját nevelésű  nagyon tehetséges versenyzője Tobiasz Musielak is.

Továbbra is számítanak a csapatnál Adam Skórnicki munkájára is ,aki marad mint menedzser a csapatnál.A tapasztalt edző Roman Jankowski továbbra is segíteni fogja csapatot.

Unia Leszno kerettagok 2015:
Senior:
Przemysław Pawlicki
Damian Baliński
Grzegorz Zengota
Tobiasz Musielak
Nicki Pedersen (Dánia)
Emil Sayfutdinov (Oroszország)
Thomas Hjelm Jonasson (Svédország)

Junior:
Dominik Kubera
Bartosz Smektała
Piotr Pawlicki

Menedzser: Adam Skórnicki
Tréner: Roman Jankowski


espeedway.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi