Telitalálat! Ezt a versenyt ne hagyd ki: 1985 kontinentális döntő Debrecen Videó

Repüljünk vissza az időben egészen 1985-ig, amikor is Debrecenben rendezték meg a kontinentális világbajnoki középdöntőt. Ezen a versenyen aki ott volt, személyesen mindent átélhetett, ami a salakmotorozáshoz kapcsolódik.

Nem mindennapi jeleneteknek lehettünk szemtanúi ezen a napon, hiszen emlékezzünk vissza, Rif Saitgarjevet veszélyes motorozás miatt ki kellett zárni az egész versenyből. A másik érdekes pillanat talán az volt, mikor Viktor Kuznyecov gyertyát cserélt a rajthoz állás előtt. Volt itt minden, ami csak kell, de aki nem volt ott ezen a versenyen, az most ne hagyja ki ezeket a nem mindennapi felvételeket.

Igazi Nosztalgia a javából.

Végeredmény:

Kontinentális középdöntő Debrecen 1985/06/09. 1. Adorján Zoltán  H 14 2.Viktor Kuznetsov SU 12 3.Tihanyi Sándor H 11 4.Hajdú Zoltán H 11 5.Antonin Kasper CS 10 6.Heinrich Schatzer A 9 7.Karl Maier D 9 8.Bódi László H 8 - a legjobb nyolc kvalifikálta magát a döntőbe
 9.Andrzej Huszcza PL 7 10.Armando Dal Chiele I 7 11.Ottaviano Righetto I 5 12.Petr Kucera CS 3 13.Zdislaw Rutecki PL 2 14.Henny Kroeze NL 2 15.Rif Saitgareev SU 2 16.Vladimir Trofimov SU

Erről a viadalról négy salakmotorosunk jutott a pockingi Kontinentális Döntőbe, ahol később Adorján Zoltán a harmadik helyet szerezte meg. 


2 Megjegyzések

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

  1. Fel van töltve az 1990.Páros VB döntő is ahol Adorján,Tihanyi bronzérmes lett!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi