Rohan Tungate nyerte Mark Lemon búcsúversenyét

(A képen Rohan Tungate a verseny győztese)
Mildura’s Olympic Park- Hivatalosan véget ért Mark Lemon karrierje, melyet az ausztrál versenyző egy búcsúversennyel zárt le. A viadalt Rohan Tungate nyerte meg Justin Sedgmen,  Sam Masters és Dakota North előtt.

A verseny ünnepeltje, Lemon éppen csak hogy lemaradt a fináléról, hiszen három győzelmet és egy második helyet szerzett az alapszakaszban. Egy futamában viszont a technika ördöge viccelte meg az ausztrál válogatott menedzserét, emiatt 10 ponttal fejezte be versenyét.

-Egy kicsit fáj, hogynem sikerült most a döntőbe kerülnöm, ennek ellenére szeretném megköszönni mindazoknak, akik elfogadták a meghívásomat. Ezen kívül persze szeretnék köszönetet mondani a kilátogató sok nézőnek is - mondta Lemon.

A versenyen Rohan Tungate volt a legjobb az alapszakaszban és 13 ponttal várta a finálét. Mögötte a keresztbeverések miatt komoly verseny alakult ki, mivel Dakota North (12.p),A Sam Masters és Justin Sedgman 11-11 ponttal kerültek a döntőbe.

Tungate a döntőben nagyon magabiztosan verte a többieket, így Mark Lemon búcsúversenyét ő nyerte meg. A viadalon díjazásban részesült a legjobb 21-éven aluli versenyző is. A Joeys díjat a fiatal tehetséges Max Fricke vehette át.

A verseny előtti edzésen volt egy baleset is,amiben az idei ausztrál egyéni bajnok Jason Doyle hátizom sérülést szenvedett, emiatt nem tudott részt venni a versenyen.

Mark Lemon búcsúverseny alapszakaszban szerzett pontok :

Rohan Tungate (NSW) -13, Dakota North (Vic) - 12, Sam Masters (NSW) - 11, Justin Sedgmen (Vic) 11- Mark Lemon (Victoria); 10 Matej Kus (Czech Republic); 9-Max FricRke (VRic); 8 – Mason Campton; 7 Robert Banfield (South Aust); Jack Fallon Vic); 5 5 – Jordan Stewart (Vic); 4 – Peter Karger (Dánia) 3- Brodie Waters (Vic); Robert Medson (SA), Cooper Riordan (Vic); 

Döntő végeredmény: Rohan Tungate ,Sedgmen, Sam Masters,Dakota North (58.63)

Oldalkocsis eredmény:  Darren Treloar/Blake Cox (NSW) , Mick & Jess Headland (SA) ,Byren Gates/Mick O’Loughlin (63.04)

milduraindependent.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi