Az oroszok a dobogóért harcolnak a legjobb párosok kupáján.

SBPC-
Ebben az évben az oroszok a legjobb összeállításukkal fognak részt venni a Speedway legjobb párosok kupáján. Ennek köszönhetően, akár az összetett aranyéremre is méltán esélyesek lehetnek.

A csapat célja egyértelműen a dobogó valamelyik fokára felkerülni és a névsorukon végigfutva meg is van rá jogosan az esélyük. A toruni első fordulón Grigorij Laguta, Artem Laguta és 2014 egyéni Európa bajnoka, Emil Sayfutdinov fogja viselni Oroszország mellszámát.

Tavaly Grigorij Lagutának nem volt szerencséje, hiszen lábsérülése miatt nagyon sokat kénytelen volt kihagyni. Felépülése után viszont Grisa ismét bombaformában tért vissza a pályára és az SBPC eskilstunai utolsó fordulójában 20+1 pontot zsebelt be az orosz csapatnak. Idén az előzetes hírek szerint a TOP 3 gárda fogja felvenni a harcot a bajnoki címért. Grigorij Laguta biztos abban, hogy öccsével és Emil Sayfutdinovval a top helyek valamelyikéért fognak küzdeni.

Laguta ennek ellenére mégis óvatosságra is a nyilatkozatában, mivel idén ismét egy új kipufogóval kell kezdeni a szezont. Úgy véli, a versenyzőknek nagyon sok tesztre lesz majd szükségük, mire kiismerik az új dobokat.
- Ezeket a kipufogókat csak hallottuk eddig, de a viselkedésükkel kapcsolatban még senkinek nincs tapasztalata. Nem volt eddig még lehetőségünk tesztelni őket, látni is kevés. Ellenőriznünk kell, milyen a motorok viselkedése az új dobokkal. Még az is lehet, hogy a motorok kicsit gyengébbek lesznek, de az is előfordulhat, hogy erősebbek lesznek. Ennek megfelelően kell eltalálnunk majd a beállításokat, de azt gondolom az első edzések után minden világos lesz - mondta Grigorij
eurosport.onet.pl

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi