SBPC:Az amerikaiak is készen állnak!

USA
Az idei speedway legjobb párosok kupájára az amerikaiak is leadták nevezésüket,és ennek köszönhetően egy év szünet után ismét visszatérnek a sorozatba.Az amerikai speedway már nagyon sok szép sikert elért a páros versenyeken,de legutóbb 1992-ben szereztek aranyérmet a Sam Ermolenko - Ronnie Correy duónak köszönhetően .

Torunban Greg Hancock,és Gino Manzares fogja képviselni az Egyesült Államokat.Hancockot szinte senkinek nem kell bemutatni,hiszen pályafutása során már nagyon komoly sikereket ért el.Háromszor nyerte el az egyéni világbajnoki aranyat,és ezen kívül is megszámlálhatatlan siker áll a háta mögött.

Partnere a 22-éves Gino Manzares lesz,aki hazájában már letette névjegyét.Sikerült már junior bajnoki címet nyernie az USA-ban,valamint egy hosszú-pályás aranyéremmel is büszkélkedhet már.Talán az egyik legkiemelkedőbb sikerének az számít,hogy a junior világbajnoki döntőben is húzhatta már a gázt.

Az amerikai salakmotorozás történelmében,már nyolc érmet sikerült szerezniük a páros világbajnokságon.Három arany,két ezüst,és három bronzérem lett már az övék,de ennek ellenére idén nem sok esélyt látni az éremszerzésre.

speedwaybestpairs.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi