Nem egy jó példakép Lindbäck a SVEMO szerint!

Toninho-
A svédek speedway csillagát ittas vezetés miatt kapták el az hétfőn ,emiatt most éles kritikával illeti őt a svéd motorsport szövetség."Nem egy jó példakép" nyilatkozta a SVEMO Kommunikációs Hivatal elnöke.

-Érthetetlen dolog,ha van valamilyen problémája akkor azonnal megragadja a poharat.-nyilatkozta Stefan Lang

Hétfőn éjszaka az Indianerna Kumla igazolt versenyzőjét a rendőrség elkapta,és 1,51 ezrelék alkoholt találtak a vérében.Nem ez az első alkalom,hogy ittasan közlekedett Toninho.2004-ben csípték meg először,és rá három évre újra fennakadt egy közúti ellenőrzésen.

Ez volt a harmadik eset amióta a salakmotorozásból él.Lindbäck most ezért súlyos árat fizetett,ugyanis kivették a válogatott csapatból és nem vehet részt a Legjobb Párosok Kupáján Torunban.Svéd klubcsapatának az edzője is meglepődött a hír hallatán.Most arra várnak mi lesz a rendőrség határozata,és a csapat edzője reméli számíthatnak majd a ligában versenyzőjére.

Toninho eközben a mai napon egy videó üzenetben nyilatkozott a svéd televíziónak,és elismerte tettét.A svéd sztár hozzá tette azt is,hogy nyilvánosan bocsánatot kér minden szponzorától,és szurkolóitól egyaránt.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi