Grigoríj Laguta helyettesíti Sayfutdinovot

Mint arról már beszámoltunk, újabb nagyszerű sorozat veszi idén kezdetét Lengyelországban, melynek első fordulója vasárnap kerül megrendezésre, Krosnoban.

A Lengyelország vs. Szláv Csapat elnevezésű verseny négy fordulóban kerül lebonyolításra. Az első forduló keretében szerepelt az Orosz Rakéta, Emil Sayfutdinov is, aki azonban krosszmotorozás közben megsérült, így helyét Grigoríj Laguta veszi át. Ez a tény és az, hogy az öccse is a csapatban lesz, a Legjobb Párosok Kupája verseny után, már garantálja a nagyszerű élményt. Nem mellesleg négy nagyon jó képességű versenyző lesz a csapattársuk, Martin Vaculik, Jurica Pavlic, Andrej Karpov és Andzejs Lebedevs.

A kihívó hazai válogatottat, az alábbi hatosfogat fogja képviselni: Jaroslaw Hampel, Krzysztof Kasprzak, Maciej Janowski, Janusz Kolodziej, Piotr Pawlicki és Bartosz Zmarzlik.

A verseny 13 órakor kezdődik és itt hívnám fel minden kilátogató magyar szurkoló figyelmét arra, hogy a nagy érdeklődés miatt, a főlelátóra már minden jegy elkelt és rohamosan fogynak a további jegyek, így érdemes előre bebiztosítani magát annak a magyar szurkolónak, aki útra kél Lengyelország irányába vasárnap. Az alábbi oldalon előre megvásárolhatóak a versenyre a jegyek:

Jegyvásárlás

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi