SEC Ostrów beszámoló


Az elmúlt hétvégén 18 kalandvágyó magyar vágott neki a több, mint 800 km-es útnak, mely Ostrówba vezetett, a színvonalas Egyéni Európa Bajnoki sorozat utolsó állomására. A verseny képeit lentebb meg is tekinthetik:

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatták, hogy élőben nem szabad kihagyni ezt az eseményt és legalább egy fordulóját a helyszínen kell megtekinteni. A versenyben nem csalódtunk, ismét egy nagyszerű rendezésű, profi színvonalú eseményt tekinthettünk meg. A #SEC életrehívói minden évben hozzá tudnak tenni valami pluszt az eseményeikhez, amely mindig nagy sikerrel zárul.

Nem volt ez másképpen Ostrówban sem, ahol a rajtlistán szereplő hat lengyel versenyző minden támogatást megkapott a hazai szurkolóktól. A stadion teljesen megtelt és egy-egy hazai sikernél szinte bombaként robbant a szurkolótábor. Olyan atmoszférát teremtettek, melyet a hazai versenyekre kilátogató nézők elképzelni sem tudnak.

Az eredményt Önök is tudják, hiszen a tv élőben közvetítette az eseményt, így az otthon maradtak is láthatták, hogy másodjára ült fel Európa trónjára az Orosz Rakéta, Emil Sayfutdinov. Láthatták a lengyel Janusz Kołodziejt régi formájában parádézni, Nicki Pedersent fantasztikusan küzdeni és Antonio Lindbäcket, akinek az utolsó futamban még volt esélye a dánt letaszítani az összetett második helyről, de a svéd fenegyerek elpuskázta a lehetőséget.

Köszönjük, hogy ott lehettünk, jövőre ismét #SEC!


(Piroska Edit) 

Portálunk fotósa, Asztalos Krisztián beszámolóját alábbi galériában tekinthetik meg:

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi