Tabaka József interjú


Tegnap már röviden beszámoltunk arról,hogy a cívisvárosi versenyző Tabaka József idén a lengyel bajnokságban szereplő Stal Rzeszów csapatához igazolt.Ennek apropójából egy rövid villáminterjút készítettünk vele.

Idén újra van lengyel szerződésed,mint tudjuk a Stal Rzeszów csapatához igazoltál.Milyen tervekkel vágsz neki,és milyen lehetőségek vannak?
Így van sikerült leigazolni a Rzeszów csapatához. Nagyon örülök neki ez egy nagyon profi csapat jó szakemberekkel. Már nagyon várom, hogy elkezdődjenek az edzések.
Az elmúlt néhány évben alig-alig vagy ,sőt mondhatni egyáltalán nem kapott magyar versenyző lehetőséget a lengyel ligában.Hogy látod ezt idén változás következhet be ? 

Nagyon bízom benne!Nem lesz könnyű bekerülni a csapatba de bízom benne, hogy a tavaszi edzéseken és tesztversenyeken meggyőzöm a csapatvezetést.

Nagyon erős bajnokságban szerepel a csapat ami igazán érdekesnek látszik. Te hogyan gondolod mire lehet képes a csapat?

Még nagyon kevés versenyző van leigazolva de már látszik, hogy ez a csapat nem azért indul el, hogy a tabella közepén vagy végén legyen. Nagyon izgalmas szezon vár ránk szerintem.

Több rutinos versenyző is a keretben,akik számodra egyáltalán nem ismeretlenek.Kuciapa,Nicholls,Baran.Milyen versenyzőknek tartod őket?

Így van nagyon rutinos és jó versenyzők. Ráadásul Rzeszówban nagyon jól mennek biztos vagyok benne sokat lehet tanulni tőlük.

Nagyon kevés versenyed volt az elmúlt szezonban,nem jelent-e majd ez hátrány neked ?

Tavaly kevés volt, az biztos, hogy nem előny de idén, sokkal több lesz.

A lengyel ligán kívül milyen lehetőségeid vannak még az idén,megosztanád ezt velünk?

Indulok a horvát-szlovén-magyar egyéni bajnokságban, és az Adria páros versenysorozatban.Emellett természetesen a magyar bajnokságban is,és lesznek még meghívásos versenyeim is...

Köszönjük a válaszokat,és sok sikert kívánunk ebben a szezonban.

Én köszönöm 



Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi