Akár a győzelemre is esélyes lehet a Boll Team

SBPC
Gyökeresen átalakította a Boll Team a 2017-es szezonra a csapatot,és így a Speedway Best Pairs sorozatban két ausztrál és egy orosz versenyző szerepel majd a keretben. A csapatban nagyon komoly kvalitású versenyzők kaptak lehetőséget,és a legnagyobb fegyvereiknek Jason Doyle,és Grigorij Laguta számítanak majd.Nem szabad elfeledkezni a harmadik tagról sem,aki Max Fricke lesz majd ebben a szezonban.A fiatal ausztrál is letette már névjegyét Európa szerte a stadionokban,és emellett tavaly junior világbajnoki címet is szerzett.

Grigorij Laguta is remek szezont zárt tavaly,emlékezzünk vissza az összetett negyedik helyet szerezte meg az Európa bajnoki sorozatban,és ezen kívül számos remek siker áll még a neve mellett. Jason Doyle volt a 2016-os Speedway Grand Prix sorozat egyik nagy esélyese,ám egy sérülés miatt kénytelen volt idő előtt kivonulni a bajnokságból. Ha sikerül áthoznia tavalyi remek formáját,ki tudja idén talán ő lehet majd a világbajnok.

A legjobb párosok sorozata idén március 25-én fogja kezdetét venni a pazarnak mondható toruni MotoArenaban. A csapat vezetője Łukasz Dalewski szerint ezzel a kerettel akár a végső győzelemre is esélyes lehet a csapat.

Boll TEAM:
Jason Doyle
Max Fricke
Grigorij Laguta


zuzelend.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi