Greg Hancock:Élvezem a sport minden percét


Greg Hancock karrierje során négy alkalommal nyert egyéni világbajnoki címet,de a 47-éves versenyzőnek még egyetlen alkalommal sem sikerült megvédenie a trófeát.Az amerikai versenyző tisztában van azzal,hogy az idén is nagyon nehéz feladat fog rá várni a világbajnokságon. Az ifjúság feltörőben van,és emiatt a rutinos versenyzők is komoly akadályok elé állnak.

- Ez a világbajnoki mezőny ami most van még erősebb mint az elmúlt évben. Belép a sorozatba Patryk Dudek,és Martin Vaculik is . Nincs bennem félelem,de de tiszteletben tartom riválisaimat.Egy csomó fiatal tehetséges versenyző van az idei Grand Prix-ban akik megpróbálják átvenni az irányítást. Az olyan versenyzők mint én és Nicki Pedersen lassan kifutunk az időből,de ennek ellenére is harcolni fogunk a sikerért. Néhány riválisunk nagyon gyors,emiatt nem lehet lazítani a gázkart.Remélhetőleg a rutinnak köszönhetően megtaláljuk a helyes utat ellenük.- vallotta be

Arról,hogy továbbra is motivált-e ?
- Fiatal korom óta szívvel-lélekkel harcoltam,és amikor versenyzek számomra szórakozást jelent.A salak az életem!Még mindig szeretnék a dobogó tetejére felállni,de ezt a küldetést csak nagyon komoly munkával lehet elérni. Büszke vagyok arra aki vagyok,és ennek a sportnak köszönhetően sikerült már teljesíteni álmaimat. Továbbra is élvezem a sport minden percét -fejezte be a négyszeres világbajnok Greg Hancock.

speedway24.com

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi