250 cc világbajnokság - Greg Hancock büszke csapatára


Prágában rendezték meg a 250 köbcentis kategória világbajnoki döntőjét, ahol végül a 16 éves dán Jonas Knudsen volt a legjobb. Második helyen végzett a lengyel Karol Zubinski, míg a dobogó harmadik fokára a svéd Philip Hellgström-Bangs állhatott fel.

Az idei világbajnoki döntőbe  Greg Hancock három támogatott versenyzője is bejutott és a legjobb eredményt a hatodik helyen végző Viktor Lampart érte el.  Az amerikai Colton Hicks a tizenharmadik helyen végzett, míg a másik tengerentúli salakos, Sebastian Palmanese első számú tartalékként volt jelen ezen az eseményen.

Greg Hancock nagyon elégedett, hogy mind a három motorosa a döntőbe jutott és nagyon büszke motorosaira.

- Csodálatos napokat töltöttünk el együtt Prágában és nagyon büszke vagyok, hogy mindhárman bejutottak a világ legjobb 18 versenyzői közé. Ez egy nagyszerű eredmény és a döntőben jó munkát végeztek a fiatalok. Sokat dolgoztunk ezért és én is sokat tanultam belőle. Nekem ez volt az első ilyen esemény, de ígérem jövőre még erősebbek leszünk.

Herbie erre a világbajnokságra nem csak teljes mértékben támogatta a fiatalokat,(védőfelszerelés, motorok,stb), hanem komoly szerelőgárda is segítette az ifjú titánokat. Keményen dolgoztak és néha komoly problémákat kellett nagyon hamar megoldaniuk.

A verseny teljes egészében meghetekinthető az alábbi videóanyagban



Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi