Az év utolsó versenye Debrecenben

Az időjárás előrejelzés kedvező képet mutat Debrecenbe a szombati napra, így remélhetőleg már nem lesz akadálya annak, hogy a Magyarország 2017.évi Nemzetközi Salakmotoros Csapatbajnokság 2. fordulójára sor kerüljön.

A debreceni szezonzárás, mint azt tudjuk első körben a pályára zúduló hatalmas mennyiségű eső miatt elmaradt, így annak pótlására október 7-én szombaton 14:00 órai kezdettel kerül sor.

A háromfordulós bajnokság első összecsapását a rendező Nagyhalászi Motorsportért Sportegyesület versenyzői nyerték, így ők négy pontot birtokolnak a szombati verseny előtt. Második helyen a Debrecen Speedway SE kvartettje végzett, ők 3 ponttal várják a második fordulót. A harmadik helyezés a Gyulai Speedway Club számlájára került, 2 ponttal egyetemben. Az utolsó hely az Arenamoto Hungary Vasad csapatának jutott, de 1 bajnoki pontot ők is megszereztek.

A startlista az eredetihez képest csak egy helyen változott, Dawid Lampart, aki a Stal Rzeszów csapatával élet-halál harcot vív vasárnap az 1. ligában való bennmaradásukért, nem kapott klubjától rajtengedélyt szombatra. Ez érthető is, hiszen kulcsembere szülővárosa csapatának. Nélküle sem gyengült a nagyhalászi csapat, hiszen az idei 1. ligás bajnokcsapat, az Unia Tarnów versenyzője érkezik Lampart helyére, Jakub Jamróg személyében.

Nagyhalászi Motorsportért Sportegyesület:
1. Jakub Jamróg
2. Stanislav Melnichuk
3. Andríj Kobrin
4. Viktor Trofimov

Debrecen Speedway SE:
1. Tabaka József
2. Benkő Roland
3. Facundo Albin
4. Marko Levisin

Gyulai Speedway Club:
1. Magosi Norbert
2. Kovács Roland
3. Fazekas Denisz
4. Milen Manev

Arenamoto Hungary Vasad:
1. Kónya Sándor
2. Patrik Búri
3. Moldvai András
4. Jan Michalik

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi