Milík is csatlakozott

Vacláv Milík lesz a harmadik tagja a HancockHajTeam-nek az idei szezonban. A csehek reménysége fantasztikus és egyben karrierje során a legjobb éven van túl, így jó választásnak tűnik csatlakozni a  Hancock-Holder-Haj csapathoz, mindkét fél részéről.

Vacek 25 éves lesz májusban, de a tavalyi szezon előtt is megcsillantotta tudását. Édesapja is fantasztikus versenyző volt és fia folytatja a hagyományt. A 2017-es szezonban, a teljesség igénye nélkül, szabadkártyásként döntőbe került a cseh nagydíjon, ahol éppen az egyik példaképe és mostantól csapattársa, Greg Hancock mögé tudott állni a dobogó harmadik fokára. Az Európa Bajnokságon bronzérmesként zárt és megnyerte a pardubicei Aranysisakot is. Nem mellesleg oszlopos tagja volt a lengyel ligában a Sparta Wroclaw csaptának is.

Három GP fordulót teljesített tavaly, mint tartalék versenyző, a sérülések miatt, de minden fordulót 10 pontos átlaggal zárt. Idén második számú tartalékja a GP szezonnak.

Vacláv Milík így nyilatkozott:
"Tényleg nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhattam a HHGP-hez, ez nagyon klassz lesz. Ismerem Rafalt, a tavalyi szezonban segített egy kicsit, tehát remek lesz vele dolgozni. Még sok mindent kell tanulnom, nagyon jó tapasztalatszerzés lesz, hogy Greg mellett versenyezhetem és egy olyan csapat tagja leszek, ahol egy csomó tudás és tapasztalat van, így annyit szeretnék tanulni, amennyit csak tudok. "

"Amikor megsérültem, volt rá időm, hogy jobban megszemléljek néhány srácot és el kell hogy mondjam, Vacláv volt egyike azoknak aki tényleg lenyűgözött, félelmetesen versenyzett a GP-ben. "- mondta a csapat alapítója, Greg Hancock.

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi