Kemény derbi vár Magosira Teterowban


Teterowban rendezik meg augusztus 17-én ,immár tizenötödik.alkalommal a Schildbürgerpokal meghívásos egyéni nemzetközi viadalt,melyre hazánkból Magosi Norbert kapott meghívást. A mezőnyben több neves pilóta is szerepel akik igazán szinvonalassá tehetik majd ezt a viadalt.

A szervezők megpróbáltak egy kiegyenlített mezőnyt összehozni erre a derbire,és biztosak lehetünk majd abban,hogy egy izgalmas találkozó lesz majd.Magosinak nem lesz egyszerű dolga,viszont abban biztosak lehetünk ,hogy komoly csatákat kell majd megvívnia a minél jobb helyezés elésére miatt. Ne feledjük neki egyszer már sikerült eldódítania ezt a kupát,ami egészen pontosan 2010-ben volt.Akkor Tomasz Gapinski,valamint Matej Ferjan álhattak még fel a dobogóra Magosi mellé.

Egyébként az elmúlt tizennégy viadalon a legtöbb érmet Matej Ferjannak sikerült itt elérnie,aki három alkalommal álhatott fel a dobogó harmadik fokára.

A címvédő jelenleg Adrian Gala,aki tavaly a svéd Antonio Lindbäcket,valamit az orosz Vadim Tarasenko előtt volt a legjobb.

Érdekesen alakulhat ez a verseny is,mivel a dánok is komoly erőt képviselnek.Andreas Lyager,valamint Mikkel Bech is esélyes lehet akár a végső győzelemre.Komoly meglepetést okozhat az ausztrál Brady Kurtz is,aki mint köztudott bármelyik akár GP menőt is képes megverni.A hazai versenyzők közül a legnagyobb névnek Martin Smolisnki számít ,de neki sem lesz könnyű dolga ez biztosan mondható.Érdekességként említenénk meg,hogy az elmúlt 14 viadalon,mindösszesen csak két évben tudott német motoros a dobogón végezni. 2006-ban Christian Hefenbrock a második,valamint Mahtias Kröger a harmadik helyen szerezte meg.Hosszú szünet után 2016-ban Kai Huckenbeck törte meg a németek sikertelemségét,amikor is újra német sportoló állhatott a dobogón,igaz csak a legalsó fokán.

Valószínű,hogy változás még várható ezen a leadott rajtlistán.Példaként az orosz Gizatullin indulása is kétséges aki éppen a héten szerzett komoly vállsérülést az orosz bajnokságban

Startlista Schildbürgerpokal Teterow 2018
1. Andreas Lyager (DK)
2. Adrian Gala (PL)
3. Mikkel Bech (DK)
4. Brady Kurtz (AUS)
5. Max Dilger (D)
6. Denis Gizatullin (RUS)
7. Zdenek Holub (CZ)
8. Tero Aarnio (FIN)
9. Matej Kus (CZ)
10. Jacob Thorssell (S)
11. Jaimon Lidsey (AUS)
12. Miroslaw Jablonski (PL)
13. Martin Smolinski (D)
14. Kacper Gomólski (PL)
15. Mathias Bartz (D)
16. Stanisłav Melnyczuk (UA)
17. Glenn Moi (N)
18. Andrzej Lebedevs (LV)
19. Magosi 
Norbert(H)
20. Rafal Karczmarz (PL)

speedwayforum.de

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi