Súlyos gerincsérülés után újra motoron Vitalij Belousov


Három évvel ezelőtt egy súlyos gerincsérülés törte ketté az orosz Vitalij Belousov karrierjét.2015 szeptember 30-án az Anatolij Stepanov emlékversenyen bukott  hatalmasat Togliattiban,ahol minden motoros rémálmát diagnosztizálták nála .A kórházba szállítás után megállapították,hogy nagyon komolyan sérült meg a gerince,és sokan arra gondoltak nem tud többé lábra állni.

Emlékezzünk vissza pár nappal előtte szeptember 27-én a debreceni páros Európa bajnoki döntőn is hatalmasat esett,ahol szintén a gerincét ütötte meg.

Hatalmas szerencse viszont,hogy hosszú kemény rehabilitáció után nem csak járni tud,hanem már újra nyeregben van.Remélhetőleg ez a döntés jól átfontolt volt Belousov részéről,hiszen egy ilyen komoly sérülés után nem biztos az,hogy újra nyeregben kellene lennie.

Ettől függetlenül hatalmas respekt ,és kívánunk neki minden jót .

Az orosz motoros már néhány hete megpróbált újra edzeni,de most már nem elégedik meg csak a körözgetéssel. Kemény hosszú munka után újra megpróbált négy kört megtenni,igaz nem teljes gázzal ,de céját elérte. Ahhoz képest,hogy sokáig abban sem voltunk biztosak,hogy talpra fog állni óriási eredményt jelent ez a teljesítmény is.

Vitalij Belousov újra motoron videó itt lalálható 

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi