Eenrum - Romano Hummel fantasztikus győzelme !Az oldalkocsis döntő meglepetéssel zárult.

Romano Hummel 
Eenrumban rendezték meg a nyílt holland nemzetközi fűpályás egyéni bajnokság 2.fordulóját,melyet egy fantasztikus véghajrának köszönhetően a holland Romano Hummel nyert meg.Második helyen honfitársa végzett Theo Pijper,míg a dobogó harmadik fokára a brit James Shanes állhatott fel.

Romano Hummel egy óriási tehetségnek számít a Long-Track szakágban,és a tavaly év elején történt  borzasztó sérülése miatt kénytelen volt az egész évet kihagyni. Az idén viszont eddig minden versenyén győzni tudott,és biztosan az egyéni világbajnokság dobogós helyeiért fog harcolni.Hihetetlen gyors mindig,és talán ő az egyedüli aki a Long-Track szakágban pályától függetlenül mindig gázelvétel nélkül versenyez.

A döntő futam 


Az oldalkocsisok nagymenője a William Matthijssen- Sandra Mollema (NL)győzelmére lehetett számítani,ám a fináléban egy apró hibának köszönhetően a britek ikonja a Mitch Godden-Paul Smith (GB)kettős azonnal lecsaptak rájuk ,és át tudták venni a vezetést,és így ők lettek a mai győztesek.A harmadik helyre a Shaun Harvey-Danny Hogg (GB)kettős állhatott fel.

döntő futam 








►► Szeretnél valamit rendelni az Amazon oldalon?Vegyél valamit az alábbi linken,amit csak szeretnél.Bármilyen terméket rendelsz egy centtel sem kerül többe.Ezzel segíted portálunk munkályát!https://www.amazon.de/?&_encoding=UTF8&tag=speedwaylive-21

►► möchtet etwas bei Amazon kaufen? Kauft doch über folgenden Link, kostet euch KEINEN CENT mehr. Euer Produkt wird also NICHT teurer! Damit helft ihr uns zum Beispiel dabei unsere website weiterleben !https://www.amazon.de/?&_encoding=UTF8&tag=speedwaylive-21


KÖVESS MINKET A FACEBOOK OLDALON IS KATTINTS A KÉPRE 

 SPEEDWAYLIVE.ORG

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi