Jégmotor Egyéni EB döntő

Március 21-én Lengyelországban rendezik meg a Jégmotor Európa Bajnoki döntőt. Az impozáns Arena Lodowa, egy gyönyörű jégcsarnok ad helyet a döntőnek, Tomaszów Mazowieckiben.

Az Európa Bajnoki címért  1 svájci (Philip Lageder), 2 német ( Stefan Pletschacher és Max Niedermaier), 2 osztrák, 2 cseh, 1 finn, 2 holland, 2 orosz, 1 olasz és 2 svéd (Niklas Svensson és Martin Haarahiltunen) versenyző fog megküzdeni az egyetlen lengyel indulóval, aki nem más mint  Michał Knapp. Ő a 2014-ben, tragikus verseny-balesetben elhunyt Grzegorz Knapp unokaöccse. A nagybácsi is indult a jégmotoros Európa Bajnoki döntőben, 2008-ban Sanokban a 13. helyet szerezte meg.

Tudomásunk szerint hazánkból több kisebb-nagyobb csapat is útra kel, hogy élőben tekintse meg az eseményt, nekik fontos információ, hogy az előzetesen meghirdetett 19 órai kezdés  17 órára módosul.

Érdekesség, hogy a verseny 2. számú tartalékversenyzője a idén 62 éves Stefan Svensson lesz, aki a főversenyzőként induló Niklas édesapja és mentora. Jégmotorozásban nem ritka, hogy a versenyzők sokáig élvezik a jégen történő versenyzés örömét. Az idősebbik Svensson legnagyobb sikerét 1992-ben érte el, amikor egyéni világbajnoki bronzérmet szerzett.

Az eseményről készült promóciós videót is meg lehet már tekinteni:


A jegyárak az alábbiak szerint alakulnak:
300 zł VIP 
99 zł – normál – A szektor 
85 zł – kedvezményes - A szektor A
79 zł – normál - B szektor
65 zł – kedvezményes – B szektor
A kedvezményes jegyeket a diákok 18 éves kor alatt, illetve a nyugdíjasok vehetik igénybe.

Jegyek az alábbi linken kaphatóak: https://speedwayevents.pl/bilety/

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi