Halasztva a SoN is

A német és a lett kormány által kiadott egészségügyi és biztonsági irányelveket követve, a COVID-19 globális következményei miatt az FIM és a BSI úgy döntött, hogy elhalasztja 2020 első két világeseményét.

A Monster Energy FIM Speedway of Nations két elődöntője, a németországi Landshutban április 25-én illetve a lettországi Daugavpilsben május 2-án lett volna megrendezve. Ezek a versenyek halasztásra kerülnek. 

Ezenkívül az Egyesült Királyság kormányának sürgősségi intézkedéseivel összhangban a SoN döntője is halasztásra kerül, mely a Manchesterben lett volna megtartva május 8-9-én.

Ezeket a döntéseket az FIM, a BSI és a helyi szervezők gondos konzultációja és alapos megfontolása után hozták meg, mivel a rendezvényeken résztvevő személyek biztonsága továbbra is prioritást élvez. Minden, a tanácskozásban résztvevő szervezet alternatív dátumokat tanulmányoz a versenyek megrendezésére. Ezt a dátumot a későbbiekben fogják nyilvánosságra hozni.

Paul Bellamy elmondta: „Tudjuk, hogy a rajongók csalódni fognak a halasztások miatt, de kiemelkedően fontos nekünk az egész speedway-közösség egészsége és biztonsága és bízunk benne, hogy az emberek megértik, hogy az áprilisi és májusi események nem rendezhetők meg. Köszönjük rajongóink, versenyzőink és partnereink megértését ezekben a nehéz időkben. ”

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi