Két Hancock a rajtlistán

sárga sisakban Will, fotó: speedwaybikes.com
Február 23-án az AMA (Amerikai Motorsport Szövetség) junior divízója által létrehívott, immár több éves hagyománnyal bíró Gumball Rally zajlott Kaliforniában.

Kilenc 250 ccm-es, tizenegy 150 ccm-es és kilenc 50 ccm-es versenyző nevezett a versenyre. Ebben az évben több, mint 60 magánszemély és cég adományozott 9200 dollárt a 29 versenyző részére. Az előző napi felnőtt Gumball Rally teljes bevételét is felajánlották a szombati gyerekverseny számára, hogy elősegítsék a jövő versenyzőinek fejlődését.

A legkisebbek életkora 4 és 9 év közötti volt és a kilenc versenyző közül hat debütált a versenyen köztük Karl Hancock, a négyszeres világbajnok Greg Hancock legkisebb fia. Nem is sikerült rosszul Karlnak a viadal, hiszen a negyedik helyen zárta élete első versenyét.

De a 250 ccm-es kategóriában is volt kiért izgulnia Herbie-nek, ott ugyanis legidősebb fia Wilbur állt rajthoz és szerezte meg a második helyet.

Mini kategória (50 ccm):  1. Duke Makarevich 32 pont; 2. Hudson Jones 28; Solomon Stern 24 pont; Karl Hancock 19 pont; Jenson Horn 17 pont; Bear Brill 11 pont,; Ryder Manzares 9 pont; Rosie Russell 3 pont;

250 ccm-es kategória: Alex Martin 12 pont; Wilbur Hancock 11 pont; Slater Lightcap 10 pont; Landon Collins 7 pont; Charlie Trana 5 pont, Dylan Wagner 5 pont; Justin Almon és Andrew Russell 2 pont; Catherine Moore 0 pont.
Karl, fotó: Greg Hancock instagram
Forrás: speedwaybikes.com


Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi