FIME - Páros Európa döntő Terenzanoban magyarokkal - Rajtlista

 


Október 17-én kerül sor a FIME Páros Európa bajnoki döntője,melyet az olaszországi Terenzanoban rendeznek meg. Erről a döntőről az oroszok visszaléptek,így a magyar salakmotoros szövetség kapott lehetőséget,hogy versenyzőket küldjön.A jövő hétvégi döntőre így Magyarország színeit Kovács Roland,és Magosi Norbert fogják képviselni.

Ennek a döntőnek talán a legnagyobb esélyesei a franciák lehetnek majd,hiszen nagyon erős csapattal érkeznek .David Bellego,Dimitri Bergé ,valamint Jordan Dubernard fognak rajthoz állni.Az olaszok is okozhatnak meglepetést akár övéké is lehet az arany.Hazai pályán nagyon jól mennek,és a mezőnyből senki nem ismeri jobban a terenzani ovált mint ők.Így a Nicolas Covatti,Paco Castagna,valamint Nicolas Vincentin trió egy nagy lehetőség előtt állnak majd. 

A lett csapat sem aprózza el,ugyanis Andzejs Lebedevs is hadba áll Jevgenij Kostigival karöltve.Valószínű ők is éremért utaznak ,és mindent meg is tesznek majd ezért.

Lengyelország Jakub Jamróg mellett Viktor Trofimovot,valamint Mateusz Cierniakot küldi harcba,és a lengyeleket ismerve biztosan nekik is az aranyérem lesz a fő cél.

A csehek két embert neveztek erre a megmérettetésre.Az egyik a rutinos Josef Franc,míg a másik a fiatal Petr Chlupac .A szlovák csapatban Jakub Valkovic,és David Pacalaj kaptak lehetőséget arra,hogy minél jobb eredményt elérjenek majd.

Startlista 2020/10/17 Terenzano FIME  European Pairs Speedway Championship final:



Cseh Köztársaság

1.Josef Franc
2.Petr Chlupac
15.-

Franciaország
3.Dimitri Bergé
4.David Bellego
16.Jordan Dubernard

Lengyelország
5.Jakub Jamróg
6.Viktor Trofimov
17.Mateusz Cierniak 

Szlovákia 
7.Jakub Valkovic
8.David Pacalaj
18.-

Magyarország
9.Magosi Norbert
10.Kovács Roland
19.-

Lettország
11.Andzej Lebedevs
12.Jevgenij Kostigovs
20.-

Olaszország
13.Nocolas Covatti
14.Paco Castagna
15.Nicolas Vincentin

Post a Comment

Írd le véleményed a témával kapcsolatban. További kellemes böngészést kíván a speedwaylive.org szerkesztő csapata!

Újabb Régebbi